Mećava apartmani, Kopaonik

Dobrodošli... na mesto samo za vas... isklesano od prirode i lepote, u drvetu, kamenu, koži.

Sa velikom ljubavlju, posvećenošću u dizajniranju detalja, sofisticiranom stilu koji prati trendove, eklektičnom miksu tradicionalnog, elegantnog i ultra modernog. Naša vizija da napravimo mesto na kome ćete se osećati svetski pretočena je u našu misiju da taj osećaj potkrepimo zadovoljstvima za sva čula. Ukusna i zdrava hrana pripremljena od samo svežih, domaćih, organskih sastojaka, ispraćena selekcijom vrhunskih vina u kojoj vas pozivamo da posebno obratite pažnju na naše domaće vino.

Još od davnih vremena brdo Vinik kraj Niša poznato je po vinovoj lozi po kojoj je i dobilo ime. Specifična ruža vetrova koja ovde duva u savršenom skladu sa velikim brojem sunčanih dana i plodnim tlom, bila je poznata još drevnim rimljanima, na čijem naselju Naissus je i nastao današnji grad. Ova mikro klima se pokazala idealnom za uzgoj različitih vrsta grožđa. Tako nastaje naše vino, uzgajano u vinogradima i prerađeno u vinariji koji su vlasništvo ovog restorana. Dobro izbalansiranog punog ukusa i mirisa, naše vino obnavlja tradiciju vinarstva na tom geografskom području.

Dobrodošli... na mesto na kome će sva vaša čula ispuniti užitak božanstvenog... lagani i opuštajući lounge/jazz/latino/pop/ zvuci... savršeni sirevi/pršute/meso/pasta zalogaji... omamljujući cabernet/merlot/sauvignon blanc/chardonnay bukei.

Dobrodošli u Mećavu. Vaše mesto na krovu Srbije.